Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Σε φόντο πράσινο άσπρο





Το πιό ιστορικό από όσα 02 τρέχουν. Ξεκίνησε στα χέρια του Βαγγέλη Γκάλλο και μάλιστα κέρδισε και το πρώτο ράλλυ Παλάδιο και ενα ραλλύ Νέων, από το 1972 είναι στα χέρια του Νίκου Κορομπίλη , λαμβάνοντας μέρος σε περισσότερους από 400 αγώνες. Σταμάτησε την καθαρά αγωνιστική δράση όταν έληξε η ομολογκασιόν στο γκρουπ Ε, και επανήλθε με την έλευση των αγώνων ιστορικών το 2001. Στο μεσοδιάστημα, το βλέπαμε σε αγώνες regularity και κάποιες δεξιοτεχνίες. Αγέραστο, όπως και ο οδηγός του, ο Νικόλας, με χαρακτηριστικό την πίπα που καπνίζει ακόμα και κατα την διάρκεια του αγώνα, δίνει ακόμα και σήμερα το παρών, σε επιλεγμένους αγώνες. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει πάψει να χρησιμοποιείται και ως καθημερινό αυτοκίνητο, και από το δεξί του μπάκετ, έχουν παρελάσει πάρα πολλοί.
Ρέβελας, Δελαγραμμάτικας, Λουπέτης, Τζαβάρας, Φατούρος, Αθανασάκος, Δρυμούσης, Τσιότρας και αρκετοί άλλοι. Σήμερα, φοράει ενα καλό και αξιόπιστο μηχανικό σύνολο 2000 κυβικών, φτιαγμένο από τον Άγγελο Βυζικίδη, και πολλά καλά και σπάνια πράγματα.
Μέγας δάσκαλος ήθους ο οδηγός, και η συμμετοχή έχει εναν αποκλειστικά και μόνο στόχο, την διασκέδαση , τρέχοντας από το 1962...από κύπελλα έχει χορτάσει...